Memòries del comerç

Entra a:

MAPA DE LES MEMÒRIES DEL COMERÇ

 

Busca el comerç que recordes, o afegeix un altre de nou. Per fer-ho, t’has d’enregistrar, però és molt fàcil! Ves a iniciar sessió (a dalt a la dreta) —- nou usuari i omple la informació (nom, contrasenya -escriu una que recordis-, e-mail, accepta la nota legal, i escriu la comprovació de seguretat (antispam).

Així, ja podràs afegir els teus records i memòries dels comerços de Sant Fèlix!

Anuncis

2 thoughts on “Memòries del comerç

  1. Fent click a “Mapa de les Memòries del Comerç”, podreu accedir al mapa i afegir records i anècdotes a cadascú dels comerços que han existit i existeixen al barri.

  2. Donat que ens han arrivat alguns dubtes respecte la gestió de l’espai al mapa de les memòries del comerç, afegim unes petites indicacions. Hi ha tres opcions:

    1) Fer “comentaris” a les entrades que hem fet nosaltres. Per això has de seguir els passos següents: A http://meipi.org/comercsantfelix.meipi.php, anar a iniciar sessió (a dalt a la dreta) —- nou usuari i omple la informació (nom, contrasenya -escriu una que recordis-, e-mail, accepta la nota legal, i escriu la comprovació de seguretat (antispam). Així pots afegir un “comentari”.

    2) Ens pots fer arrivar a un correu a transeunts@gmail.com amb el text que consideris (que ens parli de la història del negoci i la seva vida quotidiana) i nosaltres ho penjem directament a l’entrada (per a que no sigui un comentari només).

    3) Pots fer una entrada nova (després de registra-te) i així col.locar la imatge i el text que consideris i modificar-la tantes vegades com vulguis. Aquesta entrada només podràs modificar-la tu. Les persones que vulguin col.laborar, podran afegir els comentaris que considerin. Si finalment decideixes fer una entrada pròpia, ens ho comentes i esborrem l’antiga. Per nosaltres, AQUESTA ÉS LA MILLOR OPCIÓ perquè així cada comerç disposa d’autonomia per gestionar el seu espai i no depen de nosaltres.

    Gràcies a tots i totes per la col.laboració!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s