Pissarres

Què són les pissarres?

Són uns plafons que s’han repartit pels diferents comerços del barri amb la intenció de fomentar la interacció amb els veïns i veïnes que s’apropen en el dia a dia. Fan una funció de bloc de notes, on tothom pot escriure un record, una idea, una sensació al voltant d’una imatge relacionada amb el barri. Serveixen per recollir més informació destinada a l’exposició que es realitzarà per la Festa Major d’enguany a la Carbonera.

Durant aproximadament 10 dies, les pissarres han estat instal·lades a diferents comerços. El resultat creatiu aconseguit gràcies a la participació dels veïns i veïnes ha fomentat -a dins i fora de l’exposició- tot un seguit de comentaris, records i narracions al voltant de la història viscuda al barri.

Les pissarres van fer part de la mostra. Molts participants llegien i aportaven nous comentaris, tot i que, en ser disposades en format expositiu, la participació no va ser tan intensa com als comerços. Més aviat, aquesta es sorgia a través de converses que es referien a allò escrit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s