2a Mostra col·laborativa a la Carbonera

Entre els dies 26 DE JULIOL i 3 d’AGOST, us animem a participat de la mostra col·laborativa a La Carbonera (pujada de Sant Feliu, 2) en el marc de la Festa Major de Sant Feliu. Una exposició que us tindrà als antics o nous veïns i veïnes de Sant Fèlix  com a protagonistes: d’una banda, el material exposat d’inici seran fotografies, imatges i textos que  vam recollir durant la mostra de l’any passat i que encara no s’han exposat; i per l’altre, tots els materials generats als tallers de mapeig el joc. Finalment, es comptarà amb tots els altres materials que vulgueu aportar (fotografies, vídeos, textos..) relacionats amb el joc als carrers del barri.

Els horaris de la mostra seran:

Dilluns – Divendres: 17:00 – 21:00

Dissabte i Diumenge: 10:30-13:00 i 17:00-21:00

No vol ser una exposició estàtica: tots els assistents podreu afegir-hi comentaris, memòries i reflexions a les imatges, de forma que sereu els mateixos participants els que decidiu quines parts són rellevants, quines s’han de completar i en definitiva, construir junts materials que serveixin per reflectir, evocar i transmetre a d’altres persones la memòria viva del joc al barri.

El procés ja està engegat i comptem amb la col·laboració de tots vosaltres per fer d’aquest procés, un espai viu i dinàmic. Esteu tots i totes convidades a compartir records, comentaris, suggeriments, idees i contactes.

És tan senzill com enviar un correu electrònic a memoriesdesantfelix@posterous.com. Pujarem els vostres comentaris a la web http://www.memoriesemergentsasantfelix.wordpress.com

Els que sigueu més de lletres, podreu compartir els vostres records a les PISSARRES que ja estan habilitades que trobareu als comerços del barri: Papereria Mary, Perruqueria Piluka, moda Novedades Paquita, Forn Montserrat, Bar Sant Fèlix, Carnisseria Vilà, a la botiga de llibres antics de Joan Cortés, a la botiga de queviures del carrer Calderers 1, al barber de plaça Sant Fèlix.

I els que preferiu explicar-nos de viva veu la vostra memòria i deixar-ne un testimoni audiovisual també us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a transeunts@gmail.com o contactant amb el Narcís, de Restauracions Batlle (carrer Pintor J.Pons Martí, 22).

 

Anuncis

2 thoughts on “2a Mostra col·laborativa a la Carbonera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s