Seguim?

Benvolguts i benvolgudes,

Després d’aquestes setmanes de descans, reprenem l’activitat a Sant Fèlix amb moltes ganes de continuar realitzant activitats que ens ajudin a crear espais de trobada on parlar i compartir experiències, passades i presents al voltant de Sant Fèlix.

Per això aquest divendres 26 de Setembre a les 20:30 hem quedat al local de les Serraïnes, davant dels Banys Àrabs, per fer una mica de berenar-sopar (gratuït) i decidir entre tots i totes con continuem amb aquest procés.

De moment, heu vist que amb la col·laboració de moltes persones, hem aconseguit realitzar dues mostres que considerem que ens han servit com excusa per parlar sobre el barri i les coses que passen i que han passat (que solen estar molt relacionades) a les cases, als negocis, als carrers…. Ara ens agradaría poder crear entre totes i tots noves idees i propostes, per manifestar desitjos, en definitiva, per donar-li continuïtat a tot això.

Aquest projecte només té sentit en la creació col·lectiva, en l’expressió de les memòries i idees de tothom. El nostre paper com a col·lectiu és facilitar que aquestes sorgeixin, però vosaltres sou els protagonistes, els que coneixeu el barri, encara que faci poc temps. Les propostes, perquè no, també poden tenir molt a veure amb el present.

Per tant, us esperem amb molta il·lusió i ganes de treballar!!!

Gràcies a totes i tots!
Col·lectiu Transeünts

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s