Memòries 2012: Objectius

Memòries Emergents a Sant Fèlix, és un procés col·laboratiu iniciat l’any 2011, entre antics i nous veïns de Sant Fèlix, per tal de recuperar la memòria de la vida quotidiana del barri tot reflexionant des del present. Aquest any, com l’any passat, ens hem marcat com a objectiu fomentar la generació d’espais col·laboratius entre nous i antics veïns de Sant Feliu, facilitant l’apropiació creativa del barri en tant que lloc comú generador d’identitats, usos i pràctiques.

Després d’una proposta temàtica -més general- de l’any passat, enguany ens centrarem en un aspecte molt més concret i definidor de les pràctiques arrelades a la història del barri: EL JOC. Com a objectius específics, per aquest any ens hem marcat:

  1. Reconeixement públic de la història del barri, emfatitzant els seus contexts d’oci.

  2. Creació de nous espais de trobada veïnals per incrementar l’intercanvi entre antics i nous veïns, a través de la pràctica del joc.

  3. Enfortiment de la xarxa veïnal incloent nous i antics veïns del barri.

Per això us animem a que participeu en el procés i en les activitats que anirem desenvolupant i que serviran per generar nous materials i espais per compartir i crear noves memòries.

Deixa un comentari